Saturday, April 7, 2012

Lalele S030

Provocarea 24 de pe Scrapper este Martie, martisor, luna iubirii. Luna martie aduce cu ea sarbatoarea martisorului si ziua femeii, iar natura incepe sa revina la viata. Cu acestea in gand, am incercat sa realizez ceva nou, din materiale naturale - lana si lemn, in culorile specifice martisorului: alb si rosu. 
E prima data cand incerc sa impaslesc lana - cu apa si sapun (poate pe viitor si cu ace) si urmeaza sa o invat si pe sora mea cum sa faca margelele acestea colorate.
Rezultatul meu pentru provocarea de luna aceasta: un colier si o pereche de cercei din margele albe din lana impaslita, brodate cu model: lalele rosii, margele de lemn rosii si albe, margele din lana impaslite rosii si accesorii metalice rosii cuprate.
Un cadou potrivit pentru o femeie speciala din viata dumneavoastra, sau de ce nu, un cadou cu care puteti sa va rasfatati singure! 
Cod S030.

3 comments:

  1. Un set superb si cu siguranta nu sunt singura care cred acest lucru. Orice doamna ar fi mandra sa-l poarte! Felicitari si mult succes la provocare :)

    ReplyDelete
  2. si mie imi place mult setuletul!

    ReplyDelete
  3. Minunat!!Felicitari pentru creatie si multumim ca ai dat curs provocarii
    din orasul lalelelor, cu drag
    rux

    ReplyDelete