Monday, March 5, 2012

Sclipiri Cristaline - Set cu colier, cercei si inel


Setul este format din colier, cercei si inel si este realizat din sfere de fluorit mov, verde si incolor, cristal de stanca, cuart fumuriu, ametist si granat.

Fluoritul are un puternic rol protector, amplifica concentrarea, creativitatea si efectul altor pietre purtate in acelasi timp. Reduce sentimentul de singuratate, obsesiile.

Cristalul de stanca este o piatra recomandata tuturor zodiilor, i se mai spune clestar sau gheata eternitatii, iar in trecut era folosit pe post de talisman. Aduce inspiratie, protectie, echilibru emotional, curaj, incredere, aceasta piatra calmeaza, purifica, relaxeaza.
Cuartul fumuriu este o piatra buna pentru cei care relationeaza mai greu cu ceilalti, scade emotiile negative, depresia, echilibreaza mentalul, fizicul si emotionalul.
Ametistul - Numele provine din grecescul "amethystus" care are la baza cuvantul `methy` = vin. Grecii credeau ca aceasta piatra aduce dragoste si fericire si protejeaza impotriva oricarui tip de intoxicatie. Ametistul amplifica farmecul personal. protejeaza impotriva gandurilor negre, pericolelor, adduce stabilitate, rezistenta, calm, pace interioara, idei noi.
Granat – este o piatra a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilitatii si ordinii. Ajuta la atingerea scopurilor, depasirea perioadelor de criza, amplifica inteligenta, imaginatia, ambitia, increderea, atrage succesul in afaceri.

Dimensiuni: colier aproximativ 42 cm, inel reglabil si cercei 3.5cm, cu tortite din sarma aurie gilt, emailata.

Cod Z003.
Disponibile doar inelul - 20 lei, si cerceii - 12 lei. 




Surse: eastrolog, kristale.

No comments:

Post a Comment