Thursday, March 8, 2012

Naturaleţe - Set cu colier, bratara, cercei si inel


Setul este compus din colier cu pandantiv, cercei, inel si bratara reglabila cu pietre semipretioase: crisocolla, obsidian fulg de nea, agate muschi, perle de cultura (albatre bleumarin) si 2 agate albastre.
Crisocolla este o piatra a linistii, a meditatiei, a comunicarii, aduce intelepciune, intuitie, acceptare, dragoste neconditionata, onestitate, calm, speranta, blandete, sensibilitate, pace, intimitate, echilibru interior, realism.
Obsidianul fulg de nea este o piatra cu puternic rol protector, aduce detasare, stabilitate, fidelitate, dragoste, frumusete, echilibru, puritate, armonie, calm, pace, flexibilitate, crestere si progres, echilibru. Aztecii considerau obsidianul drept o piatra divina.
Agatul muschi se distinge prin firicelele subtiri de verde ce ne apropie de natura. Este o piatra a longevitatii, a vindecarii, a protectiei, amplifica curajul, capacitatea de decizie, increderea in calitatile proprii, rezistenta fizica si psihica, buna vointa, claritatea gandirii, concentrarea, logica.
Colierul are lungimea de 46 cm, pandantivul are 4.5x2.5cm, bratara si inelul sunt reglabile iar cerceii au lungimea de aproximativ 4 cm cu tot cu tortite. In realizarea acestui set am folosit sarma de cupru placata cu argint si emailata (nu oxideaza, nu provoaca alergie).
Cod Z007, pret 90 lei.



Surse: eastrolog, kristale.

1 comment:

  1. Am adaugat setul la noi pe site, sa ne spui daca vrei sa modificam ceva.

    ReplyDelete