Wednesday, November 21, 2012

The Violin Player - Caseta de bijuterii

The Violin Player - Cutie lemn decorată cu tehnici de decoupage, crăpare, culori acrilice şi pietre semipreţioase specifice zodiei Scorpion: citrin şi turmalina în nuanţe de roz, violet, vernil şi negru.
Personalitatea celebră care m-a inspirat este Vanessa Mae, cunoscuta violonistă de origini thailandeze şi chineze, născută pe 27 octombrie 1978 în Singapore, crescută în Londra şi devenită „copilul minune al Regatului Unit”. Debutul ca violonistă profesionistă a avut loc în 1988 pe scena festivalului internaţional Schlewig-Holstein Festival, în acelaşi an susţinând şi primul concert în Marea Britanie, ţara sa adoptivă, împreuna cu Philarmonic Orchestra din Londra.
Este cunoscută pentru recordurile pe care le-a stabilit încă de mică, fiind singura artistă care la vârsta de 13 ani a înregistrat simfoniile lui Beethoven şi ale lui Ceaikovski într-o variantă adaptată pentru vioară - această performanţă i-a adus un binemeritat loc în Cartea Recordurilor.
Vanessa Mae a devenit cea mai tânără şi singura interpretă la instrumente care a fost vreodată nominalizată cu titlul de “Cea mai bună artistă” în istoria British Awards. Deasemenea o planetă minoră descoperită în 1990 a fost denumită în onoarea ei, şi anume 10313 Vanessa-Mae.
Stilul său de muzică este auto-descris ca fiind “techno-acoustic fusion vioară”, întrucât mai multe dintre albume au ca element fundamental stilul tehno. A cântat alături de Janet Jackson, Il Divo şi mulţi alţi artişti din lumea întreagă şi fiecare reprezentaţie a sa a fost una de excepţie.
Vanessa Mae acopera o arie muzicala diversificata, în perioada adolescenţei a renunţat la temele clasice care au facut-o cunoscuta şi a adoptat un stil personal, ostentativ, care emana sexualitatea unei fiinţe puternice, stăpână pe sine cu o capacitate imensă de a transmite trăiri pe care nu le-aţi mai simţit până acum, acest lucru evidenţiind o caracteristică a nativilor zodiei Scorpion şi anume voinţa şi hotărârea de a-şi impune individualitatea, calitate care stă alături de pasiune, magnetism, ambiţie şi încă multe altele.
Scorpionul este o zodie feminină de apă, predominant emotională, psihică, guvernată de planeta MARTE, planeta care sporeste energia fizică, agresivitatea, curajul, îndrăzneala şi vitalitatea, dar şi imprudenţa, gelozia, asprimea, brutalitatea, nervozitatea. Verb caracteristic - a dori.
Personalitatea Scorpionului este magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet.
În multe din fotografiile de presă sau coperţile de album Vanessa Mae apare fie purtând un obiect vestimentar roşu fie pe fundal roşu, aceasta fiind una dintre culorile energizante ale zodiei Scorpion. De aceea am încercat să folosesc pentru decorarea acestei cutii serveţele şi hârtie în nuanţe calde de oranj şi roşu, domolite cu nuante de alb, lime si bej pentru a nu aprinde prea tare spiritele.

Dimensiunile cutiei: 18L x 13.5l x 7H (cm).
Cod T022. Vândută.
No comments:

Post a Comment