Saturday, May 19, 2012

Agrafa mireasa - Wedding proposal in Paris



Parisul, - unul dintre cele mai mari orașe ale lumii occidentale, oras boem, plin de viata, fiind unul dintre cele mai populate dintre orasele Europei, destinatie romantica, considerat de multe cupluri locul ideal pentru o cerere in casatorie. 

Inainte de cel de-al doilea razboi mondial, daca spuneai Paris, gandul te-ar fi dus mai degraba la artisti, intelectuali, viata de noapte, dar nu neaparat romantism.

Asadar, cand a devenit Parisul orasul iubirii? Fara indoiala, fotografiile realizate de Robert Doisneau au avut de-a face cu acest lucru. 

Robert Doisneau, un fotograf francez ce colinda strazile Parisului in anii 30-50 si folosindu-se de aparatul sau Leica, obisnuia sa surprinda imagini alb-negru, elegante, frumoase, romantice ale orasului. El a fost un pionier al fotojurnalismului. Una dintre cele mai cunoscute fotografii ale sale se numeste "Sarut langa Hôtel de Ville" si intruchipeaza imaginea romantismului: un cuplu sarutandu-se pe o strada aglomerata din Paris.

O agrafa realizata special pentru o mireasa, modelata din fimo alb, perle si cristale de sticla si sarma de modelaj placata cu argint. Pentru o mireasa romantica, nu neaparat pentru o mireasa care a fost ceruta in casatorie in Paris :) 

Pret 35 de lei.


No comments:

Post a Comment