Sunday, September 11, 2011

Colectia verde - bijuterii handmade

Colier handmade unicat, la baza gâtului, elegant, din mărgele realizate manual din Fimo, in tehnica Chevron, cristale faţetate, mărgele de nisip, perle crem, inchizătoare realizată manual din sarmă argintată emailată. Lungime aproximativ 38cm (la cerere se poate adauga lanţ de prelungire argintiu), iar cerceii 3.2cm cu tot cu tortiţe.
Vândut. Cod S020.

Set handmade unicat din fimo, cu pandantiv 2.5cm pe snur verde imitaţie piele de lungime aproximativ 68 cm - se poate face nod la spate şi purta la lungimea dorită. La cerere, se poate scurta şi monta o închizătoare. Cercei de lungime 4cm cu tot cu tortiţe.
Vandut. Cod S019

Set cu pandantiv modelat manual din fimo, dimensiune 2.3cm, pe panglica din saten verde de lungime aproximativ 70cm - se poate face nod la spate şi purta la lungimea dorită. La cerere, se poate scurta şi monta o închizătoare. Cercei din margele de 1.5cm diametru modelate manual din fimo, lungime cercei 3.8cm cu tot cu tortiţe.
Rezervat. Cod S018

Colier handmade unicat, la baza gâtului, elegant, din mărgele realizate manual din Fimo, cu cristale faţetate, mărgele de nisip, pietre ochi de pisica (cat's eye) albe,  inchizătoare realizată manual din sarmă argintată emailată. Lungime aproximativ 46cm, iar cerceii 4cm cu tot cu tortiţe.
Vandut. Cod S017


Set cu pandantiv  din fimo modelat manual, dimensiune 2cm, pe panglica din saten verde de lungime aproximativ 70cm - se poate face nod la spate şi purta la lungimea dorită. La cerere, se poate scurta şi monta o închizătoare. Cercei patrat de 1.8cm latura, modelati manual din fimo, lungime cercei 4.2cm cu tot cu tortiţe.
Preţ 8 lei. Cod S016.


No comments:

Post a Comment