Saturday, March 17, 2012

Cercei Green Feathers C057

Cercei lungi cu pene exotice si margele ovale din lemn. Lungime aproximativ 8 cm, cu tortite din sarma gilt emailata, aurie. Cod C057  vanduti.

Cercei Red Feathers C058

Cercei lungi cu pene exotice si margele ovale din lemn. Lungime aproximativ 8 cm, cu tortite din sarma gilt emailata, aurie. Cod C058, nedisponibili.

Cercei Purple Feathers C059

Cercei lungi cu pene exotice si margele ovale din lemn. Lungime aproximativ 8 cm, cu tortite din sarma gilt emailata, aurie. Cod C059, nedisponibili.

Martisor Pandantiv Ghiocel A022

Pandantiv - martisor Ghiocel, vestitor al primaverii. Este modelat manual din lut polimeric (fimo) alb si verde. Se poate purta ca si pandantiv, sau ca brosa, atasandu-i un snur sau un ac de brosa, dupa preferinta. Cod A022.
Participa la:
Va doresc o primavara frumoasa!

UPDATE:


Thursday, March 15, 2012

Ghiocei - cercei F015

Cercei ghiocei - vestitorii primaverii, modelati manual din lut polimeric. Lungime 3.8 - 4 cm. Cod F015 vanduti.

Green Rose F014

Cercei cu surub, trandafiri modelati manual din fimo, lipiti pe platou argintiu. Culoare: degrade de la verde deschis la vanilla, alb galbui deschis. Dimensiuni: aproximativ 14mm. Cod F014 vanduti.

Spring Flowers F013

Cercei cu surub, floricele modelate manual din fimo, lipite pe platou argintiu. Dimensiuni: aproximativ 18mm. Cod F013 pret 7 lei.

Cappucino Flowers - F012

Cercei cu surub, floricele modelate manual din fimo, lipite pe platou argintiu. Dimensiuni: aproximativ 18mm. Cod F012 vanduti.

Wednesday, March 14, 2012

Inel cu Piatra Soarelui L005

Inel  reglabil cu Piatra Soarelui albastra, realizat manual din sarma de cupru colorata neagra. Cod L005 , vandut

Sunday, March 11, 2012

Cercei cu buburuze C056

Cercei trifoi norocos cu 4 foi, cu buburuze, modelati din lut polimeric. Lungime 3 cm cu tot cu tortitele realizate din sarma argintata emailata (nu oxideaza, nu provoaca alergie). 
Cod C056, pret 8 lei.

Floare de colt - Cercei F010

Cercei floare de colt, modelati manual din lut polimeric. Lungime 3 cm cu tot cu tortitele realizate din sarma argintata emailata (nu oxideaza, nu provoaca alergie). Cod F010, vanduti.

Cercei Grey Rose F011

Cercei trandafiri gri, modelati manual din lut polimeric, cu surub. Dimensiuni: aproximativ 14mm.
Cod F011, vanduti.

Spiritualitate - Set cu bratara, colier, inel si cercei

Setul este compus din colier cu pandantiv – o mica cruce din aventurin verde, bratara, inel si cercei cu pietre semipretioase: aventurin, cristal de stanca si 2 agate.
Aventurinul este o piatra a norocului, a sperantei si a iubirii mature, protejeaza iubirea, aplifica creativitatea, imaginatia, aduce prosperitate, echilibru, energie, noroc.
Cristalul de stanca este o piatra recomandata tuturor zodiilor, i se mai spune clestar sau gheata eternitatii, iar in trecut era folosit pe post de talisman. Aduce inspiratie, protectie, echilibru emotional, curaj, incredere, aceasta piatra calmeaza, purifica, relaxeaza.
Agatul este o piatra a fidelitatii, longevitatii, protectiei, careia in vechime i se atribuiau proprietati magice.
Colierul are lungimea de 41 de cm, cerceii au lungimea de 5 cm iar inelul si bratara sunt reglabile. In realizarea acestui set am folosit sarma de cupru placata cu argint si emailata (nu oxideaza, nu provoaca alergie).
Cod Z012, pret 80 lei.



Surse: eastrolog, kristale.

Saturday, March 10, 2012

Un strop de portocaliu - Set cu colier, inel si cercei


Setul este compus din colier, cercei si inel cu pietre semipretioase: jad si agate indiene.
Jad este o piatra a viselor, linistii si pacii, norocului, longevitatii si prosperitatii.
Agatul este o piatra a fidelitatii, longevitatii, protectiei, careia in vechime i se atribuiau proprietati magice.
Colierul la baza gatului are lungimea de 37 de cm, este realizat din chipsuri de agate indiene si jad olive si margele de nisip transparente de 3 mm, cu pandantiv dintr-un superb agat portocaliu, la fel ca si inelul.

Colierului i se poate atasa un lantisor de prelungire la cerere, cerceii au lungimea de 4 cm iar inelul este reglabil.
Cod Z011, pret 70 lei.


Surse: eastrolog, kristale.

Friday, March 9, 2012

Energie vie - Set cu colier, cercei si inel

Setul este compus din colier, cercei si inel cu cateva pietre semipretioase: crisocolla, cuart rutilat, jad si jasp.
Crisocolla este o piatra a linistii, a meditatiei, a comunicarii, care tempereaza agitatia; deasemenea ii aduce posesorului intelepciune, intuitie, acceptare, dragoste neconditionata, onestitate, calm, speranta, blandete, sensibilitate, pace, intimitate, echilibru interior, realism.

Cuartul rutilat pune in valoare proprietatile crisocollei. Ceea ce este interesant la acest cristal sunt incluziunile de rutil din interiorul pietrei, ca niste ace fine paralele sau intrepatrunse ca o retea.
In completarea colierului vin sfere mici de jasp 6-8 mm (reduce stresul, nervozitatea; in antichitate era una din cele mai raspandite si apreciate pietre, tocmai de aceea poarta si numele de mama tuturor pietrelor) si sfere de jad verde si maron de 4 mm (piatra a viselor, linistii si pacii, norocului, longevitatii si prosperitatii).
Colierul are lungimea de 45 de cm, cerceii de 4 cm iar inelul este reglabil.
Cod Z010, pret 100 lei.



Surse: eastrolog, kristale.

Fragmente - Set cu colier, inel si cercei

Setul este compus din colier, cercei si inel cu chipsuri de onix si cuart roz.
Cuartul roz este o piatra a iubirii pure, amplifica iubirea, fidelitatea, capacitatea de comunicare si de exprimare a sentimentelor, creativitatea si talentele artistice.
Onix – este o piatra a sigurantei si securitatii, deasemenea sprijina manifestarea personalitatii, auto-controlul, increderea si echilibreaza emotional, si ajuta posesorul sa isi controleze emotiile extreme.
Colierul are lungimea de 38 de cm, este prevazut cu lantisor de prelungire de 3 cm – la cerere se poate prelungi, franjurile de margele negre au lungimea de pana la 10 cm, inelul este reglabil iar cerceii au 7cm cu tot cu tortite. 
Cod Z009, pret 55 lei. Disponibil la comanda.



Surse: eastrolog, kristale.

Thursday, March 8, 2012

Triunghiul vietii - Set cu colier, bratara si cercei


Setul este compus din colier cu un pandantiv - triunghi de granate, bratara si cercei cu pietre semipretioase: granate si onix. Triunghiul se suprapune cu simbolistica cifrei trei si ne duce cu gandul la armonie, divinitate, trinitate.
Este un set care isi va indeplini scopul – acela de a o face pe posesoarea sa sa fie remarcata!
Granatul este o piatra a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilitatii si ordinii. Ajuta la atingerea scopurilor, depasirea perioadelor de criza, amplifica inteligenta, imaginatia, ambitia, increderea, atrage succesul in afaceri.
Onix – este o piatra a sigurantei si securitatii, sprijina manifestarea personalitatii, auto-controlul, increderea.

Colierul este compus dintr-un triunghi de granate cu 3 sfere de onix si lantisor negru cu zale sudate (lungime 42 cm). Cerceii au lungimea de 6 cm iar bratara 17cm - usor reglabila.
Cod Z008, pret 55 lei.



Surse: eastrolog, kristale.

Naturaleţe - Set cu colier, bratara, cercei si inel


Setul este compus din colier cu pandantiv, cercei, inel si bratara reglabila cu pietre semipretioase: crisocolla, obsidian fulg de nea, agate muschi, perle de cultura (albatre bleumarin) si 2 agate albastre.
Crisocolla este o piatra a linistii, a meditatiei, a comunicarii, aduce intelepciune, intuitie, acceptare, dragoste neconditionata, onestitate, calm, speranta, blandete, sensibilitate, pace, intimitate, echilibru interior, realism.
Obsidianul fulg de nea este o piatra cu puternic rol protector, aduce detasare, stabilitate, fidelitate, dragoste, frumusete, echilibru, puritate, armonie, calm, pace, flexibilitate, crestere si progres, echilibru. Aztecii considerau obsidianul drept o piatra divina.
Agatul muschi se distinge prin firicelele subtiri de verde ce ne apropie de natura. Este o piatra a longevitatii, a vindecarii, a protectiei, amplifica curajul, capacitatea de decizie, increderea in calitatile proprii, rezistenta fizica si psihica, buna vointa, claritatea gandirii, concentrarea, logica.
Colierul are lungimea de 46 cm, pandantivul are 4.5x2.5cm, bratara si inelul sunt reglabile iar cerceii au lungimea de aproximativ 4 cm cu tot cu tortite. In realizarea acestui set am folosit sarma de cupru placata cu argint si emailata (nu oxideaza, nu provoaca alergie).
Cod Z007, pret 90 lei.



Surse: eastrolog, kristale.

8 martie

Doamnelor, domnisoarelor, mamelor, cu ocazia zilei femeii, va doresc 
La multi ani si multa sanatate! (Si multe cadouri si flori)


Eu am primit cu aceasta ocazie in posta, de la Gabi Bobeanu, premiul cel mare de la giveaway-ul Zephyr Designs organizat pe cdbs.biz in februarie - un set inimioare Swarovski "Emerald", cu accesorii din Argint 925, plus frumosul colier chainmaille, Imperial Autumn, despre care am scris aici.
Sunt superbe, si mi-a fost tare greu sa aleg pe care sa o port prima data.
Multumesc!


Cu aceasta ocazie, va invit pe noua platforma CDBS.biz, si in magazinul Zephyr Designs:
http://cdbs.biz/shop/zephyrdesigns

Eclipsa de Soare - Set cu colier, bratara, cercei si inel



Setul este compus din colier simetric, bratara, inel si cercei cu cuart roz si obsidian mahon. 
Cuartul roz este o piatra a iubirii pure, amplifica creativitatea si talentele artistice, iubirea, fidelitatea, capacitatea de comunicare si de exprimare a sentimentelor.
Obsidianul mahon aduce putere, adevar, concentrare, relaxare, reduce stresul si tensiunea.
Colierul la baza gatului are lungimea de 41 cm si se poate prelungi la cerere, bratara si inelul sunt reglabile iar cerceii cu surub au diametrul de aproximativ 14 mm. In realizarea acestui set am folosit sarma de curpu placata cu argint si emailata (nu oxideaza, nu provoaca alergie).
Este unicat. Cod Z005, pret 110 lei


Surse: eastrolog, kristale.

Wednesday, March 7, 2012

Rafinament si mister - Set cu colier, cercei si inel

 Setul este format din colier cu sfere si tubulete de labradorit, sfere de hematit si ochi de tigru si accesorii argintii tibetane, plus inel si cercei cu ochi de tigru.
Labradoritul scade anxietatea si stresul, are un puternic rol protector, stimuleaza increderea, imaginatia, intuitia, ajuta la stabilizarea relatiilor interumane.
Hematitul respinge negativitatea din jur, gelozia si furia. Are un puternic rol curativ, samanii antici asezau un hematit peste locul bolnav din organism - se spunea ca spiritul bolii era absorbit de hematit si boala disparea.
Ochiul de tigru este o piatra a femeilor de afaceri si a norocului. Se spune ca aduce tot ce va doriti! Amplifica claritatea gandirii, vointa, curajul, indrazneala, dorinta de a va afirma, perceptia, flexibitatea, energia si buna dispozitia, cheful de viata.
Dimensiuni si detalii ale setului : inelul este reglabil, colierul are aproximativ 41cm, iar cerceii 2.5 cm cu tot cu tortite.

Pret 58 de lei, cod Z004.


Surse: eastrolog, kristale.

Cercei si inel cu Lapis Lazuli

Lapis Lazuli: Este o piatra psihica, spirituala, simbol al regalitatii, se spune ca este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant. Unele culturi stravechi pretuiau Lapis Lazuli mai mult decat aurul. Egiptenii si Babilonienii apreciau foarte mult Lapis Lazuli. Era considerata piatra sacra. Are un puternic rol protector, amplifica creativitatea, comunicativitatea si memoria.
Calcedonia are deasemenea un rol protector, amplifica intuitia, comunicarea, reduce emotiile extreme.
 
Setul este compus din colier 43 cm cu pandantiv de 5.5 cm, inel reglabil si cercei lungi (6cm). Am folosit sfere, banuti si o lacrima de lapis lazuli, si chipsuri de calcedonie. Tortitele cerceilor sunt din sarma argintata emailata (nu oxideaza, nu provoaca alergie). Cod Z004. VANDUT.



Surse: eastrolog, kristale.

Monday, March 5, 2012

Sclipiri Cristaline - Set cu colier, cercei si inel


Setul este format din colier, cercei si inel si este realizat din sfere de fluorit mov, verde si incolor, cristal de stanca, cuart fumuriu, ametist si granat.

Fluoritul are un puternic rol protector, amplifica concentrarea, creativitatea si efectul altor pietre purtate in acelasi timp. Reduce sentimentul de singuratate, obsesiile.

Cristalul de stanca este o piatra recomandata tuturor zodiilor, i se mai spune clestar sau gheata eternitatii, iar in trecut era folosit pe post de talisman. Aduce inspiratie, protectie, echilibru emotional, curaj, incredere, aceasta piatra calmeaza, purifica, relaxeaza.
Cuartul fumuriu este o piatra buna pentru cei care relationeaza mai greu cu ceilalti, scade emotiile negative, depresia, echilibreaza mentalul, fizicul si emotionalul.
Ametistul - Numele provine din grecescul "amethystus" care are la baza cuvantul `methy` = vin. Grecii credeau ca aceasta piatra aduce dragoste si fericire si protejeaza impotriva oricarui tip de intoxicatie. Ametistul amplifica farmecul personal. protejeaza impotriva gandurilor negre, pericolelor, adduce stabilitate, rezistenta, calm, pace interioara, idei noi.
Granat – este o piatra a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilitatii si ordinii. Ajuta la atingerea scopurilor, depasirea perioadelor de criza, amplifica inteligenta, imaginatia, ambitia, increderea, atrage succesul in afaceri.

Dimensiuni: colier aproximativ 42 cm, inel reglabil si cercei 3.5cm, cu tortite din sarma aurie gilt, emailata.

Cod Z003.
Disponibile doar inelul - 20 lei, si cerceii - 12 lei. 




Surse: eastrolog, kristale.

Saturday, March 3, 2012

Parfumul Noptii - Set cu cercei, inel, brăţară şi colier


 Setul este compus din colier, bratara, inel reglabil si cercei realizat din sarma de cupru colorata neagra si chipsuri de ametist, granat, citrin si onix.
Ametist - Numele provine din grecescul "amethystus" care are la baza cuvantul `methy` = vin. Grecii credeau ca aceasta piatra aduce dragoste si fericire si protejeaza impotriva oricarui tip de intoxicatie. Ametistul amplifica farmecul personal, protejeaza impotriva gandurilor negre, pericolelor, adduce stabilitate, rezistenta, calm, pace interioara, idei noi. Recomandat tuturor zodiilor.
Granat – este talismanul norocos al Varsatorului si o piatra a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilitatii si ordinii. Ajuta la atingerea scopurilor, depasirea perioadelor de criza, amplifica inteligenta, imaginatia, ambitia, increderea, atrage succesul in afaceri. Recomandat pentru Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator.
Citrin – este o piatra a succesului, prosperitatii. Aduce optimism, armonie, noroc, amplifica comunicarea, capacitatea de a trece peste obstacole.  Cristalele galbene deschid spre cunoastere si comunicare, spre informatie si relationare. Recomandat zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn, Pesti.
Onix – este o piatra a sigurantei si securitatii, sprijina manifestarea personalitatii, auto-controlul, increderea. Recomandat zodiilor Berbec, Leu, Fecioara, Sagetator, Capricorn, Varsator.

Colierul are lungimea de aproximativ 48 de cm, bratara 19 cm, inelul este reglabil iar cerceii 4.5cm cu tot cu tortite.
 Cod Z002, Pret 65 de lei.

Surse: eastrolog, kristale.

Thursday, March 1, 2012

Din adâncul mării - Set cu cercei, inel, brăţară şi colier

Incepand de azi, o noua colectie de bijuterii cu pietre semipretioase. Am ales sa denumesc aceasta noua colectie "Zodiac", deoarece voi incerca sa dau cateva informatii despre zodiile pentru care este recomandata fiecare piatra in parte. 
Primul set - colier, cercei, inel si bratara este realizat din :
-Scoici - recomandate zodiei Pesti
-Coral alb poros rotund si coloane - recomandat zodiei Pesti. Coralul este numita si piatra controlului, aduce putere, stabilitate si siguranta interioara, curaj
-Perle de cultura albe - recomandate zodiilor Gemeni, Rac, Pesti
-Lapis Lazuli - recomandat zodiei Sagetator, Pesti. Este simbolul regalitatii, contribuie la atingerea perfectiunii, ofera incredere in sine, optimism, noroc, stimuleaza creativitatea
-Cochilii de melci
-Turcoaz reconstituit 

Colierul are lungimea de aproximativ 44cm, inelul este reglabil iar bratara elastica se poate modifica pentru a se potrivi perfect incheieturii dumneavoastra!
Inelul este realizat dintr-o sfera de coral alb poros de 6mm si sarma argintata emailata, iar tortitele cerceilor din aceeasi sarma (nu oxideaza, nu provoaca alergie).
Cod Z001, pret 65 lei.